Amplificator de putere BC Acoustique EX-502 2x 170W

Nu exista suficiente produse in stoc
0.00 RON

Amplificator de putere BC Acoustique EX-502 2x 170W
Putere la 8 Ohm: 2x 100W (modul stereo), 1x 300W (modul mono)
Putere la 4 Ohm: 2x 170W (modul stereo), 1x 360W (modul mono)

Aici puteti plati in rate cu 0% dobanda prin card de credit emis de Alpha Bank, BCR, BT, BRD Finance sau Piraeus Bank. Click pentru detalii.

Amplificator de putere BC Acoustique EX-502 2x 170W

Amplificator de putere EX-502 conceput pentru ascultarea muzicii sau a liniei sonore din cinematograf, la standarde ridicate. Amplificatorul va conduce diferite tipuri de difuzoare, inclusiv pe cele care au nevoie de putere ridicata, ca parte a bi-amplificarii. Contribuirea de nivel variabil castigat contribuie la toate configuratiile posibile. Ca parte a unei instalatii AV, este avantajos ca nivelul variabil castigat, sa completeze un amplificator AV care sustine difuzoarele principale.

Caracteristici amplificator de putere EX-502:
-Fabricatie de inalta calitate
-Doua seturi de volume detasabile
-Componente high-end (Tranzistori Toshiba 2SC5200 / 2SA1943)
-Transformator toroidal de 500 VA
-Controlat de Tigger (pornit/oprit)
-Auto Standby

Specificatii tehnice:
-sensibilitate intrare RCA: 260 mV (stereo) si 240 mV BTL (mono)
-impredanta intrare RCA: 45 pF kOhm/100
-nivel maxim de intrare (RCA): 5 V
-putere la 8 Ohm: 2x 100W (modul stereo), 1x 300W (modul mono)
-putere la 4 Ohm: 2x 170W (modul stereo), 1x 360W (modul mono)
-distorsiune armonica totala: <0,08 %
-raport semnal/zgomot (1W): >90 dB(A)
-latime de banda difuzor: 20Hz - 20 kHz
-conctori pentru banane de 8x terminale pentru difuzoare
-dimensiuni (W x H x D): 430 x 70 x 360 mm
-greutate: 9,5 kg

Functia Tigger:
Atunci cand modul "On" este activat, amplificatorul de putere EX-502 este verificat prin intermediul "Tigger" a conexiunilor, acesta fiind conectat, in consecinta, la iesirea "Tigger" a unui alt dispozitiv. Amplificatorul EX-502 va fi in mod automat cu acest aparat, functionand in modul "slave".
Atunci cand intrarea "Tigger" nu este conectata, amplificatorul de putere EX-502 va ramne in functiune (in permanenta) pana cand nu va iesi prin comutatorul principal ON/OFF.
Atunci cand este ales modul "Auto", amplificatorul de putere EX-502 intra in setarea de asteptare daca nu exista semnal de intrare pentru o perioada lunga de timp (apro. 10 min). Cand un semnal de intrare exista, sistemul de detectare automata va pemrite ca dispozitivul EX-502 sa fie reluat din modul de asteptare.

Volumteru potential:
Toate canalele de amplificare al aparatului BC Acoustique EX-502 dispun de propriul control al volumului. Folosind comutatoarele situate in apropierea fiecarui balcon, se pot dezactiva functiile veniturilor, pentru utilizarea ca un "bloc de putere".

BTL/STEREO (modul de conectare stereo/mono):
Intrare: se utilizeaza mufa RCA "R" sau terminalele "R" ale difuzorului de inalta tensiune. Terminalele "L" raman fara utilizare.
Iesire: se conecteaza amplificatorul la difuzor prin bornele "L+" (pol negativ) si "R+" (pol pozitiv). Celelalte doua terminale ale difuzoarelor raman fara utilizare.

LINE/HIGH (intrari RCA sau High-level):
Atunci cand "sursa" utilizata are iesiri RCA, se recomanda utilizarea intrarilor RCA ale amplificatorului de putere EX-502; in caz contrar, amplificatorul EX-502 dispune de o intrare "High-level".
Utilizati comutatorul "LINE/HIGH" pentru a activa unul sau alt tip de intrare. In acesta situatie de intrare de "High-level", trebuie folosit cablul difuzorului pentru a concta intrarile "High-level" ale iesirilor difuzoarelor EX-502 ale sursei utilizate, conectandu-le in paralel.

Utilizarea amplificatorului de putere EX-502:
Amplificatorul de putere BC Acoustique se poate utiliza cu:

-Un preamplificator (stereo/AV): profitul este mult mai calitativ fata de un amplificator integrat, multumita separarii complete a functiilor, iar tratamentul semnalelor mici (preamplificator) ramane complet independent de fluctuatiile de putere in functie de cererea de putere a treptelor de iesire ale amplificatorului.

-Un amplificator integrat stereo (bi-amplificare): profitul este mult mai ridicat datorita faptului ca difuzoarele sunt "greu" de condus. Bi-amplificarea permite imbunatatirea amplificatorului de putere, in comparatie cu modul de operare cu un preamplificator.

-Un preamplificator AV: este conceput dupa acelasi principiu ca si in cazul stereo (este mult mai avansat fata de AV integrat), care de multe ori sufera de o structura extrem de densa, lucru care nu conduce la o restaurare calitativa a semnalelor muzicale.

-Un amplificator integrat AV: multe amplificatoare dispun in prezent de o sectiune AV si o functionalitate de decodare foarte completa, dar amplificatoarele sunt adesea sacrificate. Sursele de alimentare sunt subdimensionate fiind imposibil ca acestia sa conduca simultan toti vorbitorii unui sistem, datorita spatiului si costurilor reduse. Modelul EX-502 a fost proiectat cu scopul utilizarii unui amplificator separat pentru difuzoarele principale. Odata eliberat de sarcina canalelor principale de amplificare, AV integrat poate gasi o conduita mai eficienta pentru celelalte difuzoare din sistem (central si spate).

EX-502
Fii primul care scrie un review

Adreseaza o intrebare

Produs adaugat la Favorite
Produs adaugat pentru comparare.