Amplificator de putere stereo Chord ETUDE

Nu exista suficiente produse in stoc
0.00 RON

Amplificator de putere stereo Chord Electronics ETUDE

Aici puteti plati in rate cu 0% dobanda prin card de credit emis de Alpha Bank, BCR, BT, BRD Finance sau Piraeus Bank. Click pentru detalii.

Amplificator stereo Chord Electronics ETUDE

Amplificatorul de putere stereo Chord ETUDE in clasa AB de 150W prezinta prima topologie fundamental noua de la infiintarea Chord Electronics din 1989, acesta folosind tehnologii avansate din industria aerospatiala. Cord ETUDE este special conceput pentru exploatarea intregului potential al DAC-ului DAVE care dispune preamplificator incorporat, dinamica de neegalat, viteza tranzistorie reala, control fara efort asupra oricarui incinte acustice, dar si de un design extrem de elegant. 
Design-ul modelului ETUDE din gama Chord Electronics Coral este bazat pe tehnologia amplificatorului de corectie a erorilor multiple si feed-forward-ului, care regleaza inteligent si compenseaza liniaritatea individuala a  etajului final MOSFET cu putere ridicata (250W). Desi amplificatorul este evaluat conservator la 150W in 4 Ohm, cu ajutorul rutariiarii ETUDE in modul bridge mono, puteti creste aceasta valoare la 300W in 4 Ohm.

Specificatii tehnice:
- Putere de iesire: 150 W RMS per canal in 4 Ohm
- Clasa: AB
- Sursa alimentare: comutatie HF
- Constructie: Chord MOSFET
- Circuit: complet balansat
- Ventilator pentru evitarea supraincalzirii
- Intrari Stereo balansate XLR
- Intrari Stereo nebalnsate RCA
- Material sasiu: aluminiu solid
- Se poate seta in modul bridge 300W RMS in 4 Ohm

ETUDE
Fii primul care scrie un review

Adreseaza o intrebare

Produs adaugat la Favorite
Produs adaugat pentru comparare.