Amplificator integrat Aavik Acoustics U-300

Nu exista suficiente produse in stoc
0.00 RON

Amplificator integrat Aavik U-300.
Iesire: 2 x 300 W/8Ω
Masa: 16,5 kg

Aici puteti plati in rate cu 0% dobanda prin card de credit emis de Alpha Bank, BCR, BT, BRD Finance sau Piraeus Bank. Click pentru detalii.

Amplificator integrat Aavik Acoustics U-300

Aavik Acoustics U-300 face parte din industria high-end in care cel mai adesea componentele sunt proiectate sub forma de cutii separate, impartite astfel: pentru amplificatorul phono, pentru convertorul digital analog, pentru sectiunea de pre-amplificator si separat o cutie sau mai multe pentru iesire.
Amplificatorul Aavik Acoustics U-300 este un nou concept ce reuseste sa reuneasca functii si componenete de ultima generatie, intr-o singura unitate compacta cu eficienta ridicata. Cu ajutorul tehnologiei high-end, Aavik U-300 reduce costurile in plus si spatiul irosit cu cablurile si boxele de mari dimensiuni, acestea integrandu-se intr-o singura unitate.
Denumirea produsului cu litera "U" (unitate) este datorita colaborarii dintre designer-ul Michael Borresen (premiat pentru boxa Raidho Acoustics si cablurile Ansuz Acoustics) si cei mai buni designeri din lume de pe segmentul analog si digital din toata lumea. 

Design
Amplificator Aavik Acoustics U-300 usor de utilizat, cu dimensiuni compacte si aspect minimalist. Carcasa amplificatorului Aavik U-300 de culoare neagra mat este fabricata din aluminiu anodizat ce imbunatateste durabilitatea si aspectul profilelor, oferind un design unic si elegant. Panou frontal format din butoane argintii si lumini LED pentru: volum, sursa si cartus.
Pentru setarile amplificatorului Aavik Acoustics U-300 se utilizeaza cele trei butoane de pe unitate si butonul rotativ din centru.

Intrare PHONO/RIAA
Sectiunea aplificatorului integrat Aavik U-300 este format dintr-un circuit de intrare discret, bipolar, flotant, balansat si cu zgomot foarte scazut. Topologia cartusului de bobina care se afla in miscare este un generator de semnal flotant, balansat, ce se afla pastrata in toate etapele phono. Prin tehnologia avansata a cirucuitelor flotante se permite folosirea tranzistorilor bipolari (asezati in paralel) cu zgomot foarte scazut. Etapa PHONO a aplificatorului integrat Aavik Acoustics U-300 dispune de un volum de 63 dB si o incarcatura a cartusului ajustabila intre 50 Ohm si 5 kOhm.
Amplificator integrat Aavik Acoustics U-300 ofera o explorare aparte a detaliilor minunate si profunde ale muzicii din orice colectie!

Intrare DAC
Amplificatorul integrat Aavik Acoustics U-300 este proiectat in jurul a 5 intrari digitale care exceleaza in performanta. DAC-ul functioneaza fara nicio alta semnatura digitala, acest lucru permitand transformarea oricarui sunet muzical in "analog". Atentia este acordata in mod special design-ului PCB (Printed Circuit Board) si circuitelor digitale care sunt concepute cu cele mai bune unelte de frecvente ridicate disponibile. Pentru preconizarea circuitelor DAC sunt montate ceasuri care nu cauzeaza iregularitati in semnal ce minimizeaza erorile de sincronizare din timpul conversiei digital-analog. Cirucitele DAC sunt izolate cu 13 regulatori de voltaj separati, oferind un nivel de zgomot foarte redus si un PSSR ridicat; fiecare circuit are rolul de a alimenta un singur nivel al manipularii semnalului.
Intrare USB izolata prin galvanizare pentru evitarea poluarii fonice. Conversia curent-tensiune este realizata cu topologia variabila diferentiala cu GND virtual, fapt ce permite izolarea traseului semnalului de potentialul zgomot GND si modulatia GND produsa de semnal.

Control de volum/ stadiul liniei
Stadiul modelului de aplificator Aavik Acoustics U-300 pastreaza cele mai fine detalii muzicale pe un fundal intunecat, negru si silentios datorita topologiei unice de amplificator virtual GND cu inverter. Cu ajutorul ajustarilor volumului de stadiul liniei (0-6-12 dB) se poate regla nivelele individuale la toate intrarile aplificatorului Aavik Acoustics U-300.
Controlul volumului este realizat cu un cirucit de rezistenta controlat cu microprocesor (R2R) in interiorului unei etape de aplificare virtuale GND; astfel controlul volumului se poate regla de la -80 dB la 0 dB in aproximativ 1 Pa.

Specificatii tehnice:
Intrare:
-2 x 300 W/8 Ohm, 2 x 600 W/4 Ohm
-distorsiune: <0,005% (THD+N: 1-100 W/8 Ohm)
-IMD<0,0008%
-TIM<0,002% (10W, 8Ohm)
Phono:
-RCA variabil (1 set)
-impedanta de incarcare reglabila de la 50 Ohm la 5 kOhm
-raspuns frecventa: +/-0,15 dB (20-20 kHz)
-zgomot < -100 dB re @2V out
-distorsiune: <0,01% (20-20 kHz)
-curba de corectie RIAA
-volum: 62 dB
Linie:
-linia 1, linia 2, linia 3
-volum ajustabil in 3 pasi: 0, 6, 12 dB
-impedanta de intrare: 10 kOhm
Digital:
-2 x RCA SPDIF (32-192 k-modele, 24 bit)
-2 x TOSLINK optic (32-96 k-modele, 24 bit)
-1 x USB complet izolat, UAC 2, asincron (PCM 32-192 k-modele, 24 bit)
Controlul volumului:
-volum ajustabil de la -100 dB pana la 0 dB in pasi de 80 1 dB
Putere de consumare:
-asteptare= 0,5 W
-inactiv= mai putin de 100 W
Dimensiuni (W x D xH): 100 x 440 x 370 mm
Greutate: 16,5 kg

U-300
Fii primul care scrie un review

Adreseaza o intrebare

Produs adaugat la Favorite
Produs adaugat pentru comparare.